Home > Zarada za webmastere > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zarada za webmastere

Strana


ClickXChange pripada grupi vodecih "Affiliate Network" sajtova. Veliki broj sajtova (sponzora) koristi ovaj sajt za promociju, pa na njemu mozete naci kvalitetne sponzore za svoj sajt. Sponzori su organizovani po kategorijama, a mozete ih traziti i po imenu ili nekom drugom kriterijumu, pogledati detaljniji opis sajta sponzora, i sl. Ono sto definitivno izdvaja ovaj sajt od ostalih sajtova iste namene je mogucnost da zatrazite isplatu bilo kada, bez obzira na stanje na Vasem racunu. To znaci da ne postoji minimalna suma koju morate imati da bi Vam zarada bila isplacena. Takodje, na ovom sajtu mozete naci dosta atraktivnih sponzora koji placaju po kliku i koji su spremni da prihvate i sajtove van engleskog govornog podrucja (sto nije cest slucaj sa drugim sajtovima).

Detaljniji opis


LinkShare je "Affilate Network" sajt i jedan je od najboljih sajtova ove vrste. Vrlo je popularan medju sajtovima koji zele da se reklamiraju (sponzorima) i puno njih poklanja poverenje bas ovom sajtu. Na njemu cete naci preko 500 sponzora, i svakim danom pojavljuju se novi. Sajt je dobro uradjen, postoji puno stvari koje pomazu efikasnijem pretrazivanju i pronalazenju sponzora, kao i pracenju statistike.

Detaljniji opis


Reporting je jos jedan sajt iz grupe "Affiliate Network" sajtova koji uziva veliko poverenje sajtova koji zele da se reklamiraju, pa na njemu mozete naci veliki broj sponzora za svoj sajt. Ceo sistem za pracenje statistike je odlicno uradjen, a pretrazivanje sponzora i druge postojece funkcije su slicne kao i na ostalim sajtovima ove vrste. Svaki sponzor posebno placa one sajtove koji ga reklamiraju, a minimum za isplatu se razlikuje od sponzora do sponzora.

Detaljniji opis


AdultFriendFinder nudi servis za upoznavanje ljudi, za ostvarivanje prijateljskih, ljubavnih, seksualnih ili bracnih kontakata. Uclanjenje moze biti besplatno, a moze se i platiti. Za promociju ovog sajta bicete placeni u zavisnosti koji od 2 modela izaberete: procenat od uplata ili placanje po kliku. U prvom slucaju (efikasnija varijanta) dobijate od 35% do 55% od svake uplate, plus $0.10 za svako besplatno uclanjenje osobe muskog pola i $0.30 za svako besplatno uclanjenje osobe zenskog pola. Kod placanja po kliku dobijate od $0.02 do $0.75 po kliku, u zavisnosti od broja besplatnih uclanjenja koje su ti klikovi proizveli (prema tabeli na samom sajtu), na primer: danas imate 20 klikova; ako od toga bude 0 besplatnih uclanjenja zaradili ste $0.40 (20 x $0.02), ako bude 3 uclanjenja zaradili ste $3,00 (20 x $0.15), a ako bude 11 uclanjenja zaradili ste $15,00 (20 x $0.75). Generalno (kod placanja po kliku), morate imati prosek bar 1 uclanjenje na 20 klikova i jednu uplatu na 20 uclanjenja. Po prijavi dobicete svoj affiliate link, a kao reklamu mozete koristiti ili tekstualni link ili jedan od izuzetno velikog broja raznih banera koje mozete preuzeti sa njihovog sajta. Placanje je cekom kada sakupite najmanje $50.

Detaljniji opis


ClixGalore je "Affiliate Network" sajt sa puno sponzora i sa vrlo dobrom organizacijom. Ne postoji ogranicenje za sajtove u vidu broja posetilaca, jezika i slicno. Na ovom sajtu naci cete sponzore koji placaju ne samo po uclanjenju ili procenat od prodaje, vec i po kliku i po broju prikazanih banera. Pretrazivanje sponzora je jednostavno, po raznim kriterijumima (placanje i sl.) ili po kljucnim recima, a linkove je moguce stavljati i u e-mail poruke. Statistika je precizna i prati se u realnom vremenu. Zarada od svih sponzora se sabira, a isplata se vrsi kada sakupite $50.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.