Home > Zarada za surfere > Sportsko kladjenje > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zarada za surfere

- Sportsko kladjenje -

Strana


FreeBetting je odlican sajt na kome se mozete takmiciti u predvidjanju rezultata fudbalskih utakmica 4 najjace fudbalske lige (Italija, Spanija, Nemacka i Engleska), a pocetkom svetskog fudbalskog prvenstva bice otvoreno novo takmicanje za utakmice sa svetskog prvenstva. Za najbolje su obezbedjene nagrade: takmicari sa najvise osvojenih poena u bilo kojoj od liga u periodu od mesec dana, kao i najbolji takmicar ukupno, dobijaju nalog za kladjenje u online kladionici BetClass.com sa 20 eura. Da bi ste podigli novac morate se kladiti najmanje 3 puta. Sistem poena je takav da za svaki tacno predvidjeni ishod utakmice dobijate onoliko poena kolika je bila kvota za taj ishod (za promaseni ishod ne dobijate i ne gubite poene). Rezultati se objavljuju najvise 24h po zavrsetku utakmica.

Detaljniji opis


BetShop je online sportska kladionica sa vrlo zanimljivom promotivnom ponudom "Bet for Fun". Ponuda se sastoji u tome da svako ko zeli moze besplatno dobiti nalog za kladjenje sa 30 funti, ali virtualnih. Ovim "laznim" novcem mozete se kladiti kao i pravim, a ako dokazete da ste odlican poznavalac sporta i zaradite preko 500 virtualnih funti - dobicete na poklon pravih 30 UK funti kojima dalje mozete raspolagati kao da ste ih sami uplatili.

Detaljniji opis


SoccerWinners je sajt koji se bavi predvidjanjem fudbalskih rezultata, a za to koriste razne tehnike: rangiranje klubova, predhodne meceve, simulatore, ... Mozete ucestvovati u nedeljnim predvidjanjima rezultata utakmica u 4 najbolje evropske lige, a za pobednika je svake nedelje obezbedjena nagrada od 50 funti (oko $75). Za svaki pogodjeni ishod gde je pobednik bio domacin dobijate 1 poen, a za svaki pogodjeni ishod gde je rezultat bio neresen ili je pobednik bio gost dobijate 2 poena. Oni koji bar 10 nedelja ucestvuju u takmicanju ulaze u konkurenciju za pobednika sezone, za koga takodje postoji nagrada.

Detaljniji opis


GloBetting je sajt za dobre poznavaoce fudbala koji zele da pokazu i iskoriste svoje znanje, tj. poznavanje fudbala. Vas zadatak je da odaberete neke utakmice koje smatrate dobrim izborom za kladjenje, da date svoju prognozu ishoda i objasnjenje zbog cega mislite da ce ishod biti takav. Svake nedelje za najboljeg prognozera obezbedjena je nagraada u visini od $100, a svakog meseca 3 najbolja prognozera dobijaju nagrade u visini od $300, $200 i $100. Nagrade daje online kladionica Centrebet.com, u vidu depozita za kladjenje u njihovoj kladionici. Novac mora bar jednom biti ulozen pre nego sto ga mozete podici. Da bi postali clan, potrebno je da se prvo prijavite na Centrebet.com, za sta Vam nije potrebna kreditna kartica niti ulog, ali je potrebno ostaviti podatke o racunu u banci na koji ce ici isplate (u YU devizni racun mozete otvoriti u vise banaka, a otvaranje racuna je besplatno).

Detaljniji opis


BreakYourbookie je sajt za besplatno sportsko kladjenje na kome mozete zaraditi jednu od dve nagrade: JackPot - $500 u kesu (morate pogoditi sve ponudjene utakmice), ili $15 koji se uplacuju na Vas racun (ako se kladite na odabrane utakmice, i pogodite uz najveci koeficijent). Da bi podigli ovu nagradu od $15 potrebno je da se bar jednom kladite sa tim novcem.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.