Home > Zarada za surfere > E-mail poruke > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zarada za surfere

- E-mail poruke -

Strana


Hits4pay je servis koji placa za svaku procitanu e-mail poruku, kao i za svaku poruku koju procitaju Vasi referali (2 nivoa). Prilikom uclanjenja dobijate na poklon $10. Za svaku poruku koju sami procitate zaradicete $0.02, a za svaku poruku koju procitaju Vasi referali $0.01. Za razliku od drugih slicnih servisa kod kojih dobijate od 10 do 20 poruka mesecno, Hits4pay salje i po nekoliko poruka dnevno (u zavisnosti od izabranih kategorija interesovanja). Isplata je svakog meseca kada sakupite najmanje $25.

Detaljniji opis


InboxDollars je servis koji Vas placa za citanje reklamnih e-mail poruka: $0.05 za svaku procitanu poruku, $0.01 za sve poruke koje procitaju Vasi referali. Pored toga, neke poruke sadrze posebne ponude kojima zaradjujete po $0.5, $1, ili slicno za uclanjenje na nekom drugom sajtu (plus onih $0.05 sto ste kliknuli na link u poruci). Potrebno je otvoriti poruku i kliknuti na link koji je uglavnom prvi link u poruci. Takodje, na sajtu postoje specijalne ponude za uclanjenja na druge sajtove za koja takodje zaradjujete novac. Statistika je u realnom vremenu a isplata se vrsi dolarskim cekom kada se na Vasem racunu sakupi minimalno $20.

Detaljniji opis


SendMoreInfo placa za citanje reklamnih e-mail poruka, i to $0.05 za svaku procitanu poruku i $0.02 za sve poruke koje Vasi referali procitaju. Reklamne e-mail poruke Vam stizu na adresu koju ostavite pri upisu. Potrebno je otvoriti poruku i kliknuti na link pored koga pise: "Kliknite na ovaj link da budete placeni za ovaj e-mail" (prvi link u poruci) i to je sve. Statistika je u realnom vremenu, kao i broj referala. Novac dobijate dolarskim cekom kada se na Vasem racunu sakupi minimalno $10.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.