Home > Zarada za surfere > Ankete > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zarada za surfere

- Ankete -

Strana


American Consumer Opinion panel (skraceno: ACOP) je grupa domacinstava iz celog sveta koja su pristala da ucestvuju u anketama na razlicite teme. Sve se odvija preko interneta tako sto se ankete clanovima salju e-mail-om. Svi clanovi, bez obzira da li su ucestvovali u nekoj anketi ili ne, ucestvuju u mesecnom izvlacenju za nagradu od $250, sve dok su clanovi ACOP-a. Za svako ucesce u nekoj od anketa, clanovi se nagradjuju razlicitim nagradama (pokloni, novac, ...). Vrednost ovih nagrada je obicno izmedju $4 i $25, u zavisnosti od duzine ankete i potrebnog vremena za njeno popunjavanje.

Detaljniji opis


SurveySavvy je sajt firme "Luth Research" koja se bavi ispitivanjem i sakupljanjem informacija o misljenjima korisnika raznih proizvoda i usluga, a za potrebe razlicitih klijenata. Na ovom sajtu ispitivanje se vrsi putem anketa, a kao stimulans za ljude sirom sveta da ucestvuju u njihovim anketama SurveySavvy omogucava svojim clanovima da zaradjuju novac popunjavanjem anketa, ali i upucivanjem drugih da postanu SurveySavvy clanovi i da ucestvuju u anketama (referali).

Detaljniji opis


FulcrumAnalytics placa $5 za e-mail anketu i $30 na sat za ucesce u specijalnim grupnim razgovorima na zadatu temu.

Detaljniji opis


KcWeb placa $5 po anketi, a sama registracija Vam donosi ucesce u mesecnom izvlacenju za nagrade. Obavestavaju Vas e-mail-om kada ste odabrani da ucestvujete u odredjenoj anketi, a tada dobijate i kompletno uputstvo.

Detaljniji opis


BrandInst je jedan od najboljih sajtova ove vrste. Pored anketa ovaj sajt organizuje posebne grupne razgovore (chat) o konkretnim temama, a placaju Vas kako za ucesce u anketama tako i za ucesce u ovim razgovorima. Visina novcane nagrade uglavnom zavisi od vremena koje ste utrosili na aktivnosti na njihovom sajtu, ali nije tacno naznacena (iskustva nekih ucesnika pokazuju da je to od $50 do $150). Obavestenje o ucescu u nekoj od pomenutih aktivnosti stizu Vam e-mail-om, a cek Vam salju posle 9 - 12 nedelja.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.