Home > Zabavni i zanimljivi sajtovi > Razno > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zabavni i zanimljivi sajtovi

- Razno -

Strana


IMDb je izvanredan sajt posvecen filmu. Na sajtu se nalazi mnogo sekcija vezanih za film, razne top liste i slicno, ali ono najznacajnije jeste ogromna baza filmova koju ovaj sajt poseduje i impozantna kolicina podataka o svakom filmu, glumcima i ekipi koja je ucestvovala u izradi filma. O svakom filmu postoji do 40 razlicitih stranica sa raznim podacima, u zavisnosti od toga koliko je podataka dostupno, npr. osnovni podaci o filmu, kombinovani podaci, kompletna postava filma (glumci i ostatak ekipe), kritike, nagrade i nominacije, kratak pregled radnje filma, citati, lokacije na kojima je snimano, tehnicke specifikacije, foto galerija, zvanicni sajt, zvucni zapisi, video inserti, ... Tesko je pronaci film i glumca o kojima nema nikakvih podataka na ovom sajtu, ukljucujuci i domace poznate i manje poznate filmove i glumce.

Detaljniji opis


BunnyPoker je sajt na kome igrate striptiz poker sa "zecicom" (devojkom) koju izaberete, a cilj je da je svucete. Ako pobedite svih 5 nivoa kao nagradu cete neko vreme dobijati erotske fotografije te devojke putem e-mail-a. Pravila za igru su vrlo jednostavna i nije se tesko snaci, a 'zecice' su prilicno losi igraci pokera i nije ih tesko pobediti. Nije potrebna nikakva registracija - jednostavno odete na sajt, izaberete protivnicu i pocnete da igrate.

Detaljniji opis


CardGameCentral je sajt posvecen igrama sa kartama i ostalim klasicnim igrama (kao sto su domine i slicno). Sve igre na ovom sajtu su besplatne za download, a mogu se igrati preko interneta (turniri i sl.) ili offline. Neke od igara su: Canasta, Dominoes, Pinochle, Euchre, Dots, Checkers, ...

Detaljniji opis


PetitionPetition je vrlo interesantan sajt na kome mozete naci veliki broj raznih peticija, potpisati se (podrzati peticiju) ili besplatno pokrenuti sopstvenu peticiju. Peticije su razvrstane po kategorijama (biznis, zabava, zdravlje, zabavne peticije, nauka, drustvo, ...) a mozete ih traziti i po kljucnim recima koristeci pretrazivac. Postoje i stranice na kojima su izdvojene najnovije peticije, kao i najpopularnije peticije.

Detaljniji opis


Crush007 ce Vam pomoci da saznate neke tajne svojih prijatelja i tako se dobro nasalite na njihov racun. Ideja je jednostavna, ali veoma efikasna: Vasem prijatelju bice poslat e-mail u kome se poziva da poseti sajt Crush007.com, da odgovori na neka pitanja i da dobije predvidjanje svog buduceg ljubavnog i seksualnog zivota (tekst poziva mozete i sami napisati, npr. "Odlican sajt, odgovori na par pitanja i dobices super predvidjanje sta te ceka u ljubavi i seksu :) Vrlo zanimljivo."). Kada Vas prijatelj klikne na link bice zamoljen da iskreno odgovori na pitanja kao sto su: ime najvece ljubavi, ime devojke/momka, ime prve ljubavi, da li ste ikada imali seks?, da li gledate porno filmove/sajtove?, koliko puta masturbirate nedeljno?, da li Vas privlaci neka osoba istog pola?, ako imate vezu, kakva je trenutno ta veza?, sta Vas najvise uzbudjuje?, ... Mozete i sami dodati jedno pitanje (ali pazljivo, da ne bude sumnjivo). Kada ovo popuni, Vas prijatelj ce umesto svoje buducnosti dobiti obavestenje da je prevaren i da su svi odgovori poslati Vama na e-mail :)

De1taljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.