Home > Zabavni i zanimljivi sajtovi > Nagradne igre > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zabavni i zanimljivi sajtovi

- Nagradne igre -

Strana


EzSweeps je sajt na kome se organizuje velika nagradna igra u kojoj je glavni dobitak $5,000,000 (5 miliona dolara), a ucesnici mogu biti svi oni cija je starost izmedju 18 i 89 godina. Potrebno je samo da ostavite svoje podatke.

Detaljniji opis


FreeStuff4Us organizuje nagradnu igru u kojoj su nagrade: kompjuter "Gateway Performance 2000" (IntelŪ PentiumŪ 4 Processor 2.0GHz, 128MB SDRAM, EV910 19" Color Monitor, Intel 3D AGP Graphics, 80GB HD, 16x/48x DVD-ROM Drive, 16x/10x/40x Recordable/ReWriteable CDRW, Digital Speakers w/Subwoofer, 56K PCI Voice Modem, ...), konzola za igranje "Dreamcast Console" sa 5 igrica po izboru, i elektricna gitara "Fender Richie Sambora Stratocaster". Potrebno je samo da ostavite svoje podatke, a dobitnici ce biti izvuceni 1. oktobra 2002. godine.

Detaljniji opis


MailSweeps je sajt na kome mozete osvojiti novcane nagrade, nedeljne i mesecne, a po nekada i specijalne nagrade. Od Vase aktivnosti zavisi kolike ce Vam biti sanse za osvajanje neke od nagrada - ucestvujuci u anketama i kvizovima zaradjujete "tikete", i sto vise "tiketa" sakupite vece su Vam sanse za osvajanje nagrade (na pr. svaki tacan odgovor u kvizu donosi 1 tiket). Nedeljne nagrade su $250, $150 i $100, a mesecna nagrada je $500.

Detaljniji opis


HugePrize je sajt na kome besplatno mozete igrati veliki broj razlicitih igara svrstanih u 4 kategorije, a nagrade se dobijaju kako za ucesce, tako i za postignute visoke rezultate.

Detaljniji opis


Picture je sajt koji organizuje takmicenje za fotografiju meseca, i fotografiju godine. Sve fotografije moraju biti originalne. Pri prijavljivanju birate kategoriju u kojoj ce se Vasa fotografija takmiciti. Svakog meseca dodeljuje se 1 prva nagrada ($1,000), 24 druge nagrade (Srebrna medalja u vrednosti od $50) i 79 trecih nagrada (Bronzana medalja u vrednosti od $25). Godisnja nagrada za fotografiju godine je $10,000. Sve fotografije ostaju vlasnistvo autora. Dobitnici se obavestavaju e-mail-om i bice objavljeni na sajtu.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.