Home > Zabavni i zanimljivi sajtovi > Igre na srecu > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zabavni i zanimljivi sajtovi

- Igre na srecu -

Strana


LuckySurf je sajt na kome mozete besplatno igrati dnevni loto (izvlacenje dobitne kombinacije brojeva je svakog dana). Glavni dobitak je, za pogodjenih 7 brojeva, $1,000,000 a postoje i manje nagrade za manji broj pogodaka.

Detaljniji opis


ALottery je sajt na kome besplatno mozete igrati nedeljni loto za glavnu nagradu od $50,000 i jos dosta drugih nagrada. Da bi ste igrali potrebno je samo da unesete svoju e-mail adresu.

Detaljniji opis


MoneyBalls Vam pruza mogucnost da besplatno igrate instant loto (loto kod koga su rezultati odmah poznati) 24 sata dnevno, i da osvojite neku od vrednih novcanih nagrada ukljucujuci i glavnu nagradu od $1,000,000 (milion dolara).

Detaljniji opis


Pogo je sajt na kome mozete potpuno besplatno igrati mnogo igara: one standardne kao sto su igre sa kartama (pasijansi i sl.), sah, zatim ukrstenice, arkadne igre, i td. koje igrate iz zabave, kao i razne kockarske igre (razliciti poker aparati, ruleti, ...), zatim bingo igre (vise vrsta), kvizovi, zagonetke, sportske igre, i td. koje igrate za novac.

Detaljniji opis


ContactMusic je sajt posvecen muzici i zabavi. Na ovom sajtu mozete igrati igre na srecu (Jack-Pot) i zaraditi nagrade, mozete se zabavljati igrajuci zanimljive igrice (ako ste dobar igrac mozete osvojiti i nagrade namenjene najboljima), mozete slusati muziku raznih zanrova i autora, a tu su i sekcije kao "MP3 Downloads", "Radio", "Music News", "Underground Music", ... Ipak, ono sto se izdvaja na ovom sajtu jesu mogucnosti koje ContactMusic pruza ljudima koji se bave muzikom, uglavnom neafirmisanim autorima i bendovima - mozete im poslati svoju pesmu, a njihva komisija za talente ce je preslusati i eventualno Vam ponuditi dalja uputstva i pomoc, a mozda i mnogo vise. Takodje, mozete osvojiti i nagrade u takmicanju "Schools Band Competition", prodavati svoj CD, ...

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.