Home > Zabavni i zanimljivi sajtovi > Astrologija > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zabavni i zanimljivi sajtovi

- Astrologija -

Strana


Astro je izvanredan sajt posvecen astrologiji, a neke usluge koje ovaj sajt pruza besplatno se skoro po pravilu placaju na ostalim sajtovima. Pored raznih besplatnih horoskopa (Licni dnevni horoskop, Licni astroloski portret, Ljubav flert i sex, predvidjanje, ...) sajt nudi i izradu veoma detaljne natalne karte sa puno raznih grafickih prikaza, izborom vise desetina opcija za razne parametre, i jos mnogo toga. Graficki prikazi su odlicno uradjeni, a slike su velike i mogu se odstampati. Svoje licne podatke unosite jednom, a kasnije ih koristite pri izradi svih horoskopa, grafika, natalne karte i sl. Sajt poseduje i odlican sistem za pronalazenje koordinata (potrebnim za precizna izracunavanja za natalnu kartu) svih vecih mesta na svetu, ukljucujuci i nase gradive. Ako znate tacne podatke svoje voljene osobe mozete dobiti detaljnu analizu medjusobne astroloske kompatibilnosti. Jos mnogo toga zanimljivog naci cete na ovom sajtu, kao recimo sve poznate ljude koji su Vasi astro-blizanci (Astro-Twins).

Detaljniji opis


Love-Horoscopes-4-Free je sajt na kome mozete naci ljubavni (romanticni) horoskop, proveriti kompatibilnost Vaseg znaka sa drugim horoskopskim znacima, saznati kakav je Vas romanticni profil (tj. koliko ste romanticni), saznati Vise o svom znaku iz aspekta ljubavi, romantike, ljubavne veze, ... Naci cete i zanimljive ideje za planiranje svog izlaska sa voljenom osobom. Ako zelite mozete se prijaviti za primanje dnevnog horoskopa putem e-mail-a.

Detaljniji opis


0800-horoscope u prvi plan stavlja svoje nedeljne horoskope koje mozete citati na samom sajtu ili primati e-mail-om, a mozete dobiti i licni dnevni horoskop. Kombinovani horoskop ("Combination Horoscope") koji ovaj sajt nudi daje sliku nedelje kombinujuci vise razlicitih astroloskih fakrora (zodiac sign, moon sign, ascendant). 0800-horoscope takodje daje mogucnost da besplatno napravite svoju natalnu kartu. Oni zaljubljeni mogu da provere kako se (iz astroloskog ugla) slazu sa svojim partnerom (love compatibility). Sajt ne zahteva registraciju za koriscenje usluga, koje su naravno besplatne.

Detaljniji opis


800Predict je sajt na kome mozete besplatno pogledati dnevni horoskop, kineski horoskop, horoskop za tinejdzere, proveriti kompatibilnost (slaganje) sa nekom drugom osobom i saznati sa kakvim se osobama najbolje slazete.

Detaljniji opis


Astrologycom je sajt koji daje vrlo detaljne opste informacije o horoskopskim znacima, kompatibilnost (slaganje) znaka sa ostalim znacima u horoskopu, mesecni horoskop i horoskop po danima za naredni mesec (predskazanje buducnosti), kao i astrolosko vidjenje vaznih aspekate Vaseg zivota: ljubavne veze, seksualnost, zdravlje, ...

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.