Home > Zabavni i zanimljivi sajtovi >

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Zabavni i zanimljivi sajtovi

Kategorija servisa

Opis kategorije


Licni kontakti (18)

Ostvarite nova poznanstva, romanse, ljubavne sastanke, pronadjite nove prijatelje, partnere za razne aktivnosti, pa i bracne partnere. Ovi sajtovi Vam pomazu da pronadjete osobe kakve ste oduvek zeleli da upoznate, osobe sa istim ili slicnim zeljama interesovanjima, navikama, ... Veliki broj ljudi iz YU (i exYU) su clanovi ovih sajtova.


Igre na srecu (6)

Sajtovi na kojima mozete besplatno igrati igre na srecu kao sto su loto, bingo, jack pot, ali i neke druge igre na srecu, i zaraditi novac.


Nagradne igre (8)

Sajtovi koji organizuju besplatne nagradne igre u kojima mozete osvojiti vredne nagrade.


Astrologija (10)

Horoskopi (obicni, ljubavni, kineski, kompatibilnost znakova i osoba, ...), proricanje sudbine, tarot, i druge slicne teme.


Testovi (14)

Razni online testovi sa temama: ljubav, seks, inteligencija, znanje, licni identitet, odnosi medju polovima, zdravlje, karijera, ...


Muzika (3)

Sajtovi koji se na bilo koji nacin bave muzikom a svoje usluge pruzaju besplatno.


Razno (13)

Ostali sajtovi koji nisu svrstani ni u jednu od gore navedenih kategorija, uglavnom vrlo zanimljivi i jedinstveni sajtovi.


@Sportsko kladjenje (12)

Na sajtovima za besplatno sportsko kladjenje mozete se besplatno kladiti na sportske rezultate, uglavnom fudbal, i zaraditi.


@Igre (2)

Sajtovi na kojima mozete besplatno igrati razne zanimljive igrice, zabaviti se, a pri tome i zaraditi ukoliko se pokazete uspesnim igracem.


NAPOMENA: Kategorije sa znakom '@' ispred naziva pripadaju nekoj drugoj sekciji sajta

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.