Home > Besplatni servisi > Web prostor > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- Web prostor -

Strana


KTurn je sajt koji Vam daje 125MB besplatnog prostora za smestaj fajlova (dokumenti, MP3, video, fotografije, ...). Svojim fajlovima mozete pristupati sa bilo kog racunara, mozete davati dozvole drugim clanovima da gledaju, preuzimaju ili dodaju fajlove u odredjene direktorijume. Za razliku od vecine slicnih sajtova, na ovom sajtu odmah po uclanjenju dobijate svojih 125MB prostora, bez dodatnih zahteva.

Detaljniji opis


Znail je jedan od prvih sajtova koji su ponudili servis ove vrste. Sajt je potpuno nekomercijalan sto potvrdjuje i odsustvo bilo kakvih reklamnih banera na sajtu. Dobijate 50Mb prostora za smestaj fajlova, linkova, ili bilo cega drugog. Svojim fajlovima mozete pristupati sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Uclanjenje je veoma kratko - upisujete samo e-mail adresu i to je sve.

Detaljniji opis


ISavvix je sajt namenjen Java programerima. Njihov servis BackOnline nudi besplatan prostor za smestaj fajlova, dokumenata i sl. za potrebe razvoja aplikacija. Dobijate 10 MB prostora (kompresovanog prostora, u koji je moguce smestiti i do 50 MB dokumenata), i jos dosta korisnih mogucnosti.

Detaljniji opis


StreamLoad je sajt koji nudi 50 MB besplatnog web prostora za smestaj multimedijalnih fajlova (muzika, video, slike, ...) raznih formata. Fajlove je moguce upload-ovati (prebaciti na StreamLoad) sa svog racunara, ali i sa bilo kog drugog racunara na internetu (nekog servera), a mozete ih gledati (video) ili slusati (muzika) direktno sa StreamLoad sajta, ili ih prebaciti na svoj racunar. Nije dozvoljeno drzati programe (EXE) i arhive. Za besplatne clanove (FreeLoaders) postoji ogranicenje u broju fajlova koje mogu imati, ali na sajtu ne postoji informacija koliki je taj broj.

Detaljniji opis


YahooBriefcase je Yahoo-ov besplatan servis koji Vam nudi 30 MB prostora za smestaj fajlova. Zanimljiva mogucnost je da sve attachment-e iz Yahoo Mail naloga (ako koristite besplatnu e-mail adresu na Yahoo-u) mozete direktno snimiti i cuvati u prostoru koji nudi YahooBriefcase. Postoji i program, Yahoo! Drive Client, koji mozete instalirati na svoj racunar i tako YahooBriefcase koristiti kao lokalni disk (mozete snimati fajlove iz bilo keje aplikacije na svom racunaru i sl.)

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.