Home > Besplatni servisi > SMS poruke > Strana:

[ Stampaj stranicu ]



Najposecenije kategorije:



 

Besplatni servisi

- SMS poruke -

Strana


E-call ce Vam dozvoliti da posaljete 4 besplatne SMS poruke dnevno na bilo koju mrezu u svetu, a tu su i neki propratni servisi i mogucnosti: prijem SMS poruka i njihovo prosledjivanje na e-mail, slanje e-mail poruka na mobilni, programirano slanje SMS poruka (automatsko slanje u odredjeno vreme u buducnosti), potvrda o prijemu poslate poruke, prikaz zapisa o svim poslatim i primljenim porukama, slanje poruka vecih od 160 karaktera, telefonski imenik, ...

Detaljniji opis


HaleBop je sajt sa koga mozete poslati 5 besplatnih SMS poruka dnevno. Potrebno je da se predhodno uclanite (uclanjenje je besplatno).

Detaljniji opis


Sljiva je sajt sa koga mozete slati besplatne SMS poruke na 063 mrezu. Poruke se mogu slati odmah, bez uclanjenja, a broj poruka nije ogranicen.

Detaljniji opis


FoneTastic je sajt sa koga mozete besplatno poslati 10 SMS poruka dnevno, a mozete zaraditi pravo na jos poruka preporucujuci ovaj sajt prijateljima (sa njihovog sajta) ili popunjavanjem ponudjenih anketa. Zanimljiva je mogucnost slanja SMS poruke na vise brojeva odjednom.

Detaljniji opis


Hooya je sajt sa koga mozete poslati SMS poruku korisnicima jedne od 252 podrzane mreze mobilne telefonije iz 92 zemalja sirom sveta, ukljucujuci i YU mreze. Da bi poslali poruku morate se registrovati, a za to je neophodno da unesete broj svog mobilnog telefona (tako da onaj kome posaljete poruku vidi od koga je poruka, i moze da odgovori na nju). Na zalost, besplatno se moze poslati samo 10 SMS poruka sa jednog account-a.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.