Home > Besplatni servisi > Prevodioci > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- Prevodioci -

Strana


Travlang je odlican sajt namenjen pre svega onima koji putuju u inostranstvo, turistima, ali sadrzi i puno besplatnih servisa korisnih za sve koji zele da nauce osnove nekog stranog jezika (reci i izraze koji se najcesce koriste u svakodnevnom zivotu), da nauce kako se pojedine reci izgovaraju (klikom na neku rec pokrecete zvucnu interpretaciju te reci), da prevedu nesto sa jednog jezika na drugi, da saznaju kurs neke strane valute ili izvrse konverziju iz jedne valute u drugu, ... Podrzan je Srpski jezik, kao i nasa valuta.

Detaljniji opis


TranExp je sajt na kome se nalazi besplatan servis za prevodjenje (InterTran), koji prevodi reci, fraze, recenice, pa i cele web stranice (samo unesete URL stranice koju zelite da prevedete). Prevodilac radi odlicno sa recima, pa i recenicama, ali kada su u pitanju cele web stranice to nije bas idealno, ali moze mnogo pomoci u nekim slucajevima. Podrzan je i Srpski jezik.

Detaljniji opis


Ectaco je sajt nan kome se nalazi besplatan online prevodilac (Ectaco Online Dictionary) pomocu kojeg mozete prevodite reci i fraze sa engleskog na bilo koji drugi jezik, i obrnuto (ali ne mozete prevoditi reci sa jednog na drugi jezik po izboru). Recnik svakog od podrzanih jezika (podrzan je i srpsko-hrvatski) sadrzi bazu od 600,000 reci.

Detaljniji opis


FreeTranslation nudi besplatno automatsko prevodjenje tekstova ili celih web stranica. Podrzano je 8 jezika i to: iz engleskog u francuski, nemacki, spanski, italijanski, portugalski i norveski; u engleski iz: francuskog, nemackog, spanskog, italijanskog i portugalskog. Svaki prevod moze biti dugacak oko 4,000 - 5,000 reci, sto je otprilike 8-10 strana teksta. Duzina web stranice nije ogranicena.

Detaljniji opis


Translate je sajt sa visefunkcionalnim online prevodiocem koji podrzava prevodjenje teksta, web stranica (cuva se originalni izgled stranice, a prevodi se tekst) ili e-mail poruka (napisete e-mail poruku na jeziku koji znate, unesete adresu primaoca i subject, a e-mail ce biti poslat na jeziku koji ste zeleli). Kod prevodjenja tekstova i web stranica dobro je napomenuti (izborom sa liste) sta je tema teksta (ili stranice) jer to moze biti od pomoci prevodiocu, narocito pri prevodjenju strucnih tekstova. Podrzani su jezici: engleski, nemacki, francuski, ruski, italijanski i spanski.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.