Home > Besplatni servisi > Podsetnici i organizatori > Strana:

[ Stampaj stranicu ]



Najposecenije kategorije:



 

Besplatni servisi

- Podsetnici i organizatori -

Strana


uRemember je online podsetnik. Potrebno je da se registrujete, podesite sve vazne dogadjaje za koje zelite da budete podseceni, i ostavite e-mail adresu na koju zelite da budete podseceni (moze da bude i e-mail adresa provajdera mobilne telefonije, pa da Vam podsetnik stigne na mobilni telefon). Mozete podesiti da Vas za neki dogadjaj podsete samo jednom (sastanak na pr.), nedeljno, mesecno ili godisnje (rodjendan na pr.). Mozete podesiti da Vas za svaki dogadjaj podsete do 3 puta (na primer 2 dana pre dogadjaja i na dan dogadjaja), kao i vreme u koje zelite da budete podseceni. Podsetnike mozete slati sebi, ali i prijateljima koje zelite da podsetite na nesto.

Detaljniji opis


PcReminder Vas podseca na sve ono sto ne bi ste smeli da zaboravite, bilo da se radi o svakodnevnim dogadjajima (sastanci, odlazak kod lekara, TV emisija), ili o znacajnim datumima (godisnjice, rodjendani). Mozete podesiti da budete podseceni odredjeno vreme pre dogadjaja, jednom ili vise puta, da Vam podsetnik za neki dogadjaj stize periodicno (na pr. svaog 1. u mesecu, i sl.) i sl,. Za podsetnik se koristi e-mail, a moze se koristiti i pejdzer ili mobilni telefon (ukoliko to podrzava provajder mobilne telefonije). Osim sto mozete podsecati sebe, mozete podsecati i druge saljuci im podsetnik u vidu elektronske razglednice, kojoj mozete dodati i "pcEmotions" - male animacije koje pomazu da Vasa poruka bude bolje shvacena od strane primaoca.

Detaljniji opis


RememberIt je sajt koji ce umesto Vas pamtiti sve za Vas bitne dogadjaje, i obavestavati Vas na vreme o njima. Podsetnici Vam mogu stizati na e-mail ili na mobilni telefon (ako Vas provajder za mobilnu telefoniju to dozvoljava).

Detaljniji opis


MyPhoneBook je sajt koji pruza besplatan servis za organizovanje informacija o Vasim licnim i poslovnim kontaktima (rodjaci, prijatelji, saradnici, poslovni partneri, ...), o sastancima i drugim aktivnostima, a sluzi i kao podsetnik za vazne dogadjaje koji Vas cekaju u buducnosti a ne bi trebalo da ih zaboravite (rodjendani, godisnjice, sastanci, ...). Svi podaci dostupni su Vam sa bilo kog racunara, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.