Home > Besplatni servisi > Foto albumi > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- Foto albumi -

Strana


PictureTrail je sajt na kome mozete cuvati svoje fotografije, deliti ih sa prijateljima i rodjacima sirom sveta, organizovati ih grupisuci ih u foto-albume (kojih mozete imati onoliko koliko Vam je potrebno, dodavati grafiku, menjati boje pozadine i sl., dodavati MIDI muziku, ...), i jos puno toga. Takodje, sa ovog sajta mozete slati digitalne foto-razglednice (sa prelepim fotografijama), i osvojiti vredne nagrade!

Detaljniji opis


Fotango je sajt na koji mozete smestiti svoje fotografije, organizovati ih u foto albume i podeliti ih sa prijateljima. Takodje, ovaj sajt Vam omogucava da postavite na web svoje fotografije iako nemate digitalni foto aparat ili skener - dovoljno je da im posaljete film i oni ce sve fotografije sa tog filma postaviti u Vas foto album. Mozete naruciti i stampanje tih fotografija u bilo kom formatu, ali to se naravno placa.

Detaljniji opis


FamilyBuzz je zamisljen kao mesto za druzenje sa rodjacima i prijateljima, kao mesto za porodicne sastanke u potpunoj privatnosti. Na raspolaganju Vam je vise besplatnih servisa, kao sto su: foto album (da smestite svoje fotografije i podelite ih sa rodjacima i prijateljima), kalendar (cuva podatke o vaznim dogadjajima kao sto su rodjendani, godisnjice, ...), telefonski imenik, forum, chat i e-mail adresa.

Detaljniji opis


PhotoIsland Vam nudi 50Mb prostora u koji mozete smestiti svoje slike, organizovati ih u foto albume, dodavati specijalne efekte, i podeliti ih sa drugima. Mozete prijaviti neke svoje fotografije na takmicenje za vredne nagrade, javno ih izloziti, a mozete pokusati i da prodate najbolje fotografije. Za svakog prijatelja koji se uclani i upise Vas Login ID dobijate dodatnih 5Mb prostora.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.