Home > Besplatni servisi > E-mail adrese > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- E-mail adrese -

Strana


T-Mail je odlican sajt koji Vam nudi besplatnu e-mail adresu, ali i mnogo vise od toga - T-Mail je servis za prevodjenje koji ce Vase e-mail poruke automatski prevesti sa jednog na drugi jezik (podrzano je oko 15 svetskih jezika).

Detaljniji opis


ZipLip je odlican sajt koji nudi besplatnu e-mail adresu (ime@ziplip.com), a servis je pre svega namenjen onima kojima je bezbednost (tajnost) e-mail poruka u prvom planu. Koristeci ZipLip e-mail nalog bicete sigurni da je Vasu poruku procitao samo onaj ko je trebalo da je procita, jer je to obezbedjeno sa vise nivoa zastite. Prostor koji Vam je na raspolaganju je 5,5Mb.

Detaljniji opis


Eudoramail je sajt na kome mozete otvoriti besplatan e-mail nalog sa 4Mb prostora, a dobijate i neke korisne mogucnosti: Auto-Reply (ako zelite da na sve poruke koje primite saljete automatski odgovor, samo treba da odredite sta ce biti napisano u e-mail-u koji se automatski salje), Retrieving Other Mail (mozete svoj nalog podesiti tako da primate e-mail postu i sa drugih svojih e-mail adresa), Spam Blocking (blokiranje prijema e-mail-a sa odredjenih e-mail adresa), Address Book, ...

Detaljniji opis


HotPOP nudi besplatnu e-mail adresu sa opcijama koje verovatno necete naci ni na jednom drugom sajtu (besplatno). Svom HotPOP e-mail nalogu pristupate standardnim e-mail klijentima (Outlook Express i sl.), sto znaci da e-mail poruke primate i saljete kao da koristite e-mail nalog kod svog internet provajdera (preko POP3 i SMTP). Mozete birati izmedju 7 razlicitih domena (HotPOP.com, ToughGuy.net, PunkAss.com, BonBon.net, Phreaker.net, SexMagnet.com, GameBox.net), a na raspolaganju Vam je 10Mb prostora. Velicina poruke, kao i attachment-a moze biti do 1Mb.

Detaljniji opis


EvilEmail je sajt koji svojim clanovima nudi besplatnu e-mail adresu sa veoma velikim izborom zanimljivih nastavaka (domena): ime@EvilEmail.com, ime@DonotReply.com, ime@FailedMarriage.com, ime@DrunkenBastards.com, ... Izuzetno zanimljivo (tj. korisno) je to sto iako Vam je na raspolaganju 5MB prostora, mozete koristiti mnogo vise od toga pod uslovom da na kraju nedelje svedete prostor koji zauzimate na dozvoljenih 5MB ili manje. Ako prekoracite 5MB Vasa posta ce i dalje stizati i nece biti odbijana. Tek ako za 3 nedelje ne svedete prostor koji zauzimate na ispod 5MB necete moci da primate nove poruke. Ovo znaci da ovaj e-mail mozete koristiti za prijem poruka sa izuzetno velikim attachment-ima, kao i to da skoro nikada necete doci u situaciju da Vam je neko poslao neki veliki fajl (na pr. sliku ili program), i tako blokirao dalji prijem poste zbog prekoracenja prostora. Mozete se prijaviti za vise e-mail adresa, a najvise 3.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.