Home > Besplatni servisi > E-cestitke > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- E-cestitke -

Strana


NiceCards je sajt sa koga besplatno mozete poslati lepe, interesantne cestitke. Slanje cestitki je brzo i jednostavno, nije potrebno uclanjenje. Cestitke su podeljene u vise kategorija (Popularne cestitke, Rodjendani, Prijateljstvo, Ljubav, Izvinjenja, Zahvalnost, Nostalgija, Praznici, ...), a pri slanju mozete birati boju pozadine, boju teksta (poruke koju ste napisali), datum kada zelite da cestitka bude poslata i da li zelite da budete obavesteni kada primalac pogleda cestitku.

Detaljniji opis


OhMyGoodness je sajt sa veoma zabavnim sadrzajem, i sa ogromnim brojem izuzetno zanimljivih cestitki svrstanih u preko 160 (!) kategorija. Jednostavno, cestitke za svakoga i svaku priliku.

Detaljniji opis


Regards, sajt nekada poznat po velikom broju zanimljivih cestitki, sada je postao (po njihovim recima) internet komunikacioni centar. Naime, pored servisa za slanje cestitki, tu su jos i podsetnik (podesite za koji dogadjaj zelite da budete podseceni i u koje vreme, i ostavite e-mail adresu), slanje pozivnica, chat, ... Cestitke su odlicne, prilagodljive (mozete dodavati fotografije, muziku, ...), a ima i veliki broj cestitki sa efektima.

Detaljniji opis


Bowcreek nudi izbor od preko 400 razglednica (cestitki), sa 75 razlicitih muzickih melodija i vise desetina umetnickih pesama koje mozete dodati razglednici (ili cestitki) koju saljete. Razglednice su ozbiljnog karaktera, sa izuzetno lepim motivima (priroda, ljudi, zivotinje, ...) i prikladnim muzickim melodijama.

Detaljniji opis


LovingYou je sajt u potpunosti posvecen ljubavnim temama, sa koga besplatno mozete poslati lepe ljubavne cestitke. Sve cestitke su sa temom ljubavi, romantike, ... Kategorije su:
Za parove, Scene (romanticni zalasci sunca, mesecina, more, ...), Virtualni pokloni, Sensualnost, Dan ljubavi, Zimske romanse, ...

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.