Home > Besplatni servisi > E-cestitke > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

- E-cestitke -

Strana


PassionUp je izvanredan sajt posvecen ljubavi, romantici, prijateljstvu. Sa ovog sajta mozete poslati ljubavne cestitke, ljubavne pesme, romanticna pisma, i jos mnogo toga. Sve je u znaku ljubavi i romantike. Mozete slati tajna ljubavna pisma, ili inspirativna pisma podrske prijateljima. Postoje i stranice namenjene zabavi, a opet sve u znaku ljubavi. Mnogo toga je na ovom sajtu, sadrzaj je podeljen u nekoliko glavnih kategorija: Zabavne stranice (Fun Pages), Ljubavne pesme (Love Poems), Tajna pisma (Secret Letters), Romanticna pisma (Romantic Letters), Prijateljska pisma (Friendship) i Inspiracija (Inspiration), a svaka od kategorija podeljena je na veliki broj podkategorija i moze se naci nesto za svaku priliku.

Detaljniji opis


NudeCards Vam nudi cestitke sa erotskim fotorgrafijama, svrstane u 12 kategorija i namenjene razlicitoj publici: najvise kategorija odnosi se na cestitke ciji su motivi zenska erotika, a nekoliko kategorija posveceno je cestitkama sa parovima i muskim erotskim fotografijama. Sajt je veoma jednostavan i slanje cestitki je lako i brzo.

Detaljniji opis


WeGotCards je sajt na kome mozete naci veliki broj zanimljivih cestitki, veoma duhovitih i zabavnih. Ono sto ovaj sajt izdvaja od slicnih sajtova je to sto, osim sto mozete dodati muziku svojim cestitkama, mozete dodati i sopstveni glas (poruku ili sl.) a za to Vam je potreban samo mikrofon. Cestitku mozete napraviti do 2 meseca unapred i odrediti kada ce biti poslata, a tu je i mogucnost da proverite da li je cestitka primljena. Mozete za neke dogadjaj za koji zelite poslati cestitku podesiti podsetnik i bicete podseceni kada se taj dogadjaj priblizi.

Detaljniji opis


Wotch je sajt sa koga mozete poslati nesto drugacije cestitke - cestitke koje su u stvari mali programi, instaliraju se na racanaru i mogu se posle gledanja deinstalirati. Veoma su lepe i zanimljive jer sadrze zvuk, animacije razne zabavne efekte. Cestitka stize e-mail-om kao attachment, a mogu biti velike i do 200kb (pa mozda i vise). Pored cestitki, sa ovog sajta mozete slati i mini-knjige (Mini-Books) sa veoma zanimljivim sadrzajem i animacijama, a naci cete i jos neke zanimljive stvarcice za slanje.

Detaljniji opis


VirtualInsults je sajt sa koga mozete slati besplatne cestitke, ali nesto drugacije nego na ostalim slicnim sajtovima, ali i mnogo zanimljivije. Ove cestitke ne sadrze standardne poruke, vec naprotiv duhovite ironicne poruke, kao na pr: 'Happy Birthday! How old can you go?', ili 'Is it your birthday? AGAIN!'. U meniju sa leve strane nalazi se veliki broj kategorija oznacenih sa "FREE", sa preko 350 cestitki, i sve cestitke iz tih kategorije su besplatne. 

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.