Home > Besplatni servisi >

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi

Kategorija servisa

Opis kategorije


Posao (32)

Sajtovi koji Vam pomazu da pronadjete posao, bilo da se radi o zaposlenju u inostranstvu, ili o poslu koji mozete raditi od kuce (bez odlaska u inostranstvo), ali za inostrane klijente.


Stipendije (10)

Pronadjite stipendiju za skolovanje u inostranstvu, ukljucite se u razmenu studenata i djaka, prijavite se za razne programe boravka u inostranstvu (ucenje jezika, kulturna razmena, i sl.), ...


SMS poruke (9)

Posaljite SMS poruku (poruka na mobilni telefon), ukljucujuci i nase mreze mobilne telefonije.


Foto albumi (4)

Smestite svoje fotografije tako da Vam uvek i sa svakog mesta budu pri ruci, organizujte ih u foto albume, podelite ih sa prijateljima.


E-cestitke (14)

Sajtovi sa kojih mozete besplatno poslati cestitku nekome su mnogobrojni. Pogledajte neke zanimljive i drugacije od vecine ostalih.


Prevodioci (9)

Sajtovi na kojima mozete prevesti odredjene reci, tekstove ili cele sajtove sa jednog jezika na drugi. Neki sajtovi nude i druge usluge iz ove oblasti, npr. recnike sa definicijama reci, objasnjenjima o upotrebi i sl.


Vize (8)

Sajtovi koji pruzaju besplatne usluge ili informacije o nacinima za dobijanje viza za inostranstvo (iseljenicke vize), radnih dozvola, drzavljanstva, i svim ostalim temama vezanim za emigraciju.


E-mail adrese (9)

Mnogo sajtova sirom interneta nudi besplatne e-mail adrese, ali pod razlicitim uslovima. Pogledajte sajtove koji nude besplatnu e-mail adresu sa nekim veoma korisnim, retkim i naprednim mogucnostima.


Web prostor (6)

Sajtovi koji Vam nude besplatan prostor na web-u za smestaj fajlova, sa nekim veoma korisnim opcijama.


Podsetnici i organizatori (4)

Koristeci podsetnike nikada vise necete biti u neprijatnoj situaciji da ste zaboravili neki vazan dogadjaj (rodjendan, godisnjicu, ...), da ste propustili neki sastanak, ili nesto slicno. Bicete uvek podseceni na vreme. Organizatori Vam pomazu u organizovanju Vaseg vremana i informacija (licnih i poslovnih kontakata i sl.)


Online saradnja (2)

Bilo da ste inzinjer, muzicar, programer, ili da saradjujete na bilo kakvom projektu sa drugim ljudima, ovi sajtovi pruzaju izuzetno resenje koje omogucava saradnju sa ljudima koji su geografski udaljeni, stede vreme i novac.


Telefoniranje (1)

Sajtovi sa kojih mozete besplatno telefonirati u neke zemlje sirom sveta.


Razno (14)

Razni besplatni servisi koji nisu svrstani ni u jednu od gore navedenih kategorija (sto uglavnom znaci da je rec o jedinstvenim ili retkim servisima).


@Licni kontakti (18)

Ostvarite nova poznanstva, romanse, ljubavne sastanke, pronadjite nove prijatelje, partnere za razne aktivnosti, pa i bracne partnere. Ovi sajtovi Vam pomazu da pronadjete osobe kakve ste oduvek zeleli da upoznate, osobe sa istim ili slicnim zeljama interesovanjima, navikama, ... Veliki broj ljudi iz YU (i exYU) su clanovi ovih sajtova.


@Igre na srecu (9)

Sajtovi na kojima mozete besplatno igrati igre na srecu kao sto su loto, bingo, jack pot, ali i neke druge igre na srecu, i zaraditi novac.


NAPOMENA: Kategorije sa znakom '@' ispred naziva pripadaju nekoj drugoj sekciji sajta

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.