Home > Besplatni servisi za webmastere > Promocija sajta > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi za webmastere

- Promocija sajta -

Strana


JimTools je izuzetan sajt sa velikim brojem alata koji mogu webmasterima mnogo pomoci u promociji sajta. Ovo je jedan od najboljih sajtova ove vrste. Alati su po svojij nameni podeljeni u kategorije (prijava na pretrazivace, HTML alati, alati za kljucne reci, alati za linkove, analiza pozicije sajta na pretrazivacima, ...), a u svakoj kategoriji nalazi se po nekoliko izuzetno korisnih alata

Detaljniji opis


Ranks je sajt sa vise besplatnih servisa za webmastere, od kojih je najzanimljiviji "The keyword spider" - pokazuje ucestalost i naglasenost pojedinih reci (termina) na stranici Vaseg sajta. Vrlo je jednostavan za koriscenje, ima puno opcija i daje veoma detaljne rezultate. Mozete odabrati neku rec na koju treba posebno obratiti paznju pa ce i rezultati za tu rec biti izdvojeni. Rezultati za sve reci prikazuju se tabelarno - gde je rec pronadjena (naslov, opis, kljucne reci, sadrzaj stranice, alt tagovi itd.), koliko puta, kakva je ucestalost, koliko je naglasena (bold i sl.), ... Ovaj servis moze se koristiti i za analazu stranice konkurentskog sajta koja se za zadati termin nalazi bolje plasirana od Vase stranice.

Detaljniji opis


SubmitExpress Vam pomaze da svoj sajt prijavite na najpoznatije svetske pretrazivace i direktorijume: Excite, Webcrawler, AltaVista, Lycos, Google, Yahoo Web Pages, AOL Search, Go.com (Infoseek), ICQ iT, HotBot, Canada.com, Magellan, infomak, Webtop.com, LookSmart, Northern Light, Whatuseek, iWon.com, Raging Search, WebTV

Detaljniji opis


PurePromotion je sajt sa puno besplatnih alata koji ce Vam pomoci u proveri, optimizaciji i promociji Vaseg sajta. Alati su prema nameni podeljeni u grupe: Website Analysis (Link Check, Website Snooper, Website Analyser, Popularity Check, Website Ranking), Website Optimization ( View Search Engines Live, Meta Tag Generator, Resolution Tester, Website Encryption) i Website Promotion (Free Website Submission).

Detaljniji opis


Link-spy je sajt koji ce besplatno za Vas spijunirati sve sajtove sa kojima ste razmenili linkove i redovno Vam slati izvestaje o tome. Tako cete znati da li Vas partneri varaju tj. da li i dalje na njihovim sajtovima postoji Vas link. Linkovi se proveravaju dnevno ili nedeljno, a mozete izvrsiti inspekciju i van redovnih termina, u svakom trenutku.

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.