Home > Besplatni servisi za webmastere > Domeni > Strana:

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi za webmastere

- Domeni -

Strana


DotTK je sajt na kome mozete registrovati besplatan tk domen (vassajt.tk), a dozvoljeno je registrovati 3 razlicita domena. Od dodatnih usluga tu su e-mail forwarding i statistika posecenosti (broj posetilaca - unique visitors, geografski i drugi podaci). Adresa na koju se vrsi redirekcija (na kojoj se Vas sajt nalazi) ne sme biti duza od 63 karaktera. Ako u periodu od 90 dana nemate bar 30 posetilaca Vas nalog ce biti ukinut.

Detaljniji opis


Active besplatno nudi odlican servis za URL redirekciju bez postavljanja reklama (banera, pop-up-a, ...) na Vas sajt, uz veliki broj korisnih opcija koje drugi slicni servisi ne nude. Na raspolaganju su Vam sledeci domeni: active.ws, here.ws, true.ws, visit.ws, mysite.ws, premium.ws i offical.ws, a adresa koju dobijate bice poddomen oblika: vaseime.mysite.ws (vaseime.premium.ws, ...).

Detaljniji opis


SnapNames je sajt koji Vam daje mogucnost da besplatno pratite do 10 internet domena, i da na vreme budete obavesteni kada pretplata za neki domen istice, ili je istekla (Snap-Shot servis). To Vam omogucuje da na vreme zakupite zeljeni domen ako postane dostupan u nekom trenutku (ako koristite servis Snap-Back onda mozete odabrati opciju da Vam SnapNames automatski registruje domen, ali ovaj servis nije besplatan).

Detaljniji opis


MyDomain je odlican  sajt koji svojim clanovima daje besplatno koriscenje DNS servera, ali sto je jos bitnije i URL redirekciju (koja se besplatno moze naci samo na nekoliko sajtova). To znaci da kod njih mozete "parkirati" neograniceno mnogo domena, ili usmeriti svoj domen (ili vise njih) ka svom sajtu, koji ne mora imati IP adresu (moze biti i na nekom od besplatnih servera, sa bilo kakvom adresom). Ovo je samo deo onoga sto ovaj sajt nudi, uz odlicnu pisanu podrsku (HELP-ovi).

Detaljniji opis


FreeUrl je sajt koji nudi besplatnu URL redirekciju sa verovatno najvecim izborom veoma opisnih domena - preko 150 razlicitih domena (com, info, biz, it, cd, as, to, ...). Vasa adresa bice poddomen izabranog domena (npr. imesajta.mp3URL.com). Ako zelite redirekciju bez reklame, mozete izabrati jedan od 16 domena (com2.info, freeURL.com, ftpURL.com, mp3URL.com, rom.cd, ...). Ako zelite neki od preostalih domena (AreCool.info, AreFun.info, AreSexy.info, IsFree.info, IsABitch.com, IsStupid.com, IsBest.info, IsFree.info, DevelopmentLtd.com, GraphicsLtd.com, ...) moracete da se pomirite sa reklamnim frejmom na Vasem sajtu (frejm je odlicno uradjen, mali je i prilicno neprimetan, a moze se ukloniti za $30, jednokratno). Dozvoljeno je imati 4 razlicite adrese za svaki aktivan sajt koji posedujete. Uz svaki poddomen omoguceno je koriscenje meta tagova (keywords i description).

Detaljniji opis


Strana

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.