Home > Besplatni servisi za webmastere >

[ Stampaj stranicu ]Najposecenije kategorije: 

Besplatni servisi za webmastere

Kategorija servisa

Opis kategorije


Statistika (brojaci) (8)

Besplatni servisi za pracenje statistike posecenosti sajta.


Domeni (15)

Besplatna registracija domena, besplatna redirekcija (kraca adresu za Vas sajt), besplatni DNS serveri i ostali besplatni servisi koji se bave internet domenima.


Web hosting (15)

Sajtovi koji nude besplatan web hosting (besplatan prostor za Vas sajt). Kako postoje stotine sajtova koji nude besplatan web hosting pod razlicitim uslovima, izdvajamo one koji ne zahtevaju postavljanje reklamnog banera, pop-up-a, i sl., kao i one koji nude nesto posebno korisno ili kvalitetno.


Promocija sajta (17)

Sve ono sto doprinosi povecanju broja poseta na Vasem sajtu: prijavite svoj sajt na vise pretrazivaca koristeci sajtove za automatsku prijavu na pretrazivace, proverite popularnost svog sajta i poziciju na glavnim pretrazivacima, razmenite linkove sa drugima, reklamirajte sajt besplatno, ...


Optimizacija i provera (7)

Proverite rad Vaseg sajta, ispravnost HTML koda, kompatibilnost sa razlicitim citacima (browser-ima), brzinu ucitavanja, ... Optimizujte svoj sajt za brz i kvalitetan rad otklanjajuci uocene nedostatke.


Edukacija i informacije (6)

Sajtovi na kojima mozete mnogo nauciti o web dizajnu, web marketingu i bliskim temama, informisati se o novim trendovima, pronaci odgovore na mnoga pitanja iz ove oblasti, ...


Dodaci za sajt (15)

Besplatni instant dodaci za Vas sajt koji se postavljaju jednostavnim kopiranjem HTML koda, i mogu se prilagodjavati izgledu sajta: pretrazivaci, e-mail forme, baner rotatori, forumi, chat, knjige gostiju, glasanja i ankete, e-mail liste, dinamicki sadrzaji, e-mail adrese, slanje cestitki, igrice, i jos puno toga.


Razno (2)

Ostali besplatni servisi za webmastere koji nisu svrstani ni u jednu od gore pomenutih kategorija.


@Zarada za webmastere (10)

Pronadjite odgovarajuce sponzore za svoj sajt i zaradite novac.


NAPOMENA: Kategorije sa znakom '@' ispred naziva pripadaju nekoj drugoj sekciji sajta

 

Copyright © 2001, BestOf.co.yu. Sva prava zadrzana.